Aktiespil 2012 – Din guide til de bedste danske aktiespil

Hvis du ønsker at prøve kræfter med din indre investor, men ikke helt føler dig klar til at risikere din opsparing, så er aktiespil lige noget for dig. Aktiespil er en replikation af det aktuelle marked, hvor du får muligheden for at investere fiktive penge i aktier og se, hvordan dine investeringer udvikler sig. Samtidig får du en god intuition til, hvordan det foregår, når man rigtigt handler med aktier.


Hvem kan deltage og hvad kan vinde

Alle kan deltage i aktiespil, og det kan både være givtigt for begyndere og for øvede. Aktiespil kører som regel over en bestemt tidsfrist, og den investor, der har flest penge, når spillet udløber, kan vinde en gevinst, der udloddes af en eventuel sponsor.

Aktiespil er både sjovt og lærerigt og du risikere ikke nogle penge, men har samtidig muligheden for at vinde gode præmier.

Aktuelle aktiespil lige nu

TV2 Aktiespil i samarbejde med Danske Invest

TV2 har startet et nyt aktiespil i samarbejde med Danske Invest, der ligger et særligt fokus på investeringsforeninger. Hovedpræmien er i 2012-udgaven en Python Racercykel og rejse fra Atlantis Rejser til en samlet værdi af 32.790 kr. Aktiespillet kører fra tirsdag den 18. september 2012 til og med tirsdag den 27. november 2012.

Tilmeld dig her